Loading...

Incompany workshop

Mixed Reality & Microsoft HoloLens

Workshop Mixed Reality met HoloLens

Hoe ga je om met Virtual- Augmented- en Mixed Reality? Hoe zet je het in voor jouw bedrijf? Wij helpen je antwoord te krijgen op deze vragen in een inspirerende incompany workshop met de Microsoft HoloLens. Laat uw organisatie kennis maken met deze techniek en zet de eerste stappen in de wereld van MR!

Tijdens de workshop

Leren

We starten de workshop door dieper in te gaan op de techniek en achtergrond van zowel Mixed Reality als de Microsoft Hololens. We nemen je mee in de wereld van Google, Microsoft en Magic Leap. Hoe zijn zij begonnen en waar staat de technologie nu? En mischien nog wel belangrijker. Waar gaan we naar toe?

Ervaren

Ervaar Mixed Reality zelf met de Microsoft Hololens. In deze workshop gaat iedereen leren werken met deze waanzinnige techniek. We helpen je door de navigatie en gaat zelf interacteren met verschillende apps. De beste basis om aan de slag te gaan met creatieve concepten.

Bedenken

Na een inspirerende ervaring met de Microsoft Hololens gaan we samen onderzoeken waar deze techniek jouw bedrijf bij kan helpen. We gaan aan de slag met innoverende concepten die jouw industrie op zijn kop zet en maken samen een roadmap.

Deze bedrijven gingen u voor

Laat ook uw organisatie kennis maken met de HoloLens en Mixed Reality. Ervaar deze waanzinnige techniek en zet de eerste stappen in de wereld van Mixed Reality!


Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je een hele andere vraag? Bel, chat, mail of kom langs! Wij houden kantoor in het prachtige Haarlem en hebben heerlijke koffie.