Loading...

Dataxess HoloLens Experience

The future of data management

Als we kijken naar de toekomst van datamanagement, zien we dat het presenteren van enkel de juiste informatie niet langer voldoende is. Steeds meer bedrijven worden datagedreven organisaties die hun beslissingen en acties valideren met gegevens. In de toekomst willen we die gegevens proactief leveren.

Met Microsoft HoloLens zet Olbico een eerste stap in het vormgeven van die toekomst. We bouwen aan de volgende generatie datamanagement, waarbij we kansen voor CIO’s, CEO’s en online marketeers visualiseren. De applicatie voor de Microsoft HoloLens is een prototype, waarbij we voorsorteren op de mogelijkheden die nieuwe technieken ons bieden. Kijk voor meer informatie over Olbico en datamanagement op olbi.co.

Voor Olbico hebben wij deze Mixed Reality experience ontwikkeld. In de ervaring, speciaal gemaakt voor de Microsoft HoloLens, nemen we de gebruiker mee in een visualisatie van data zoals Olbico dat in de toekomst wil gaan ontwikkelen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel, chat, mail of kom langs! Wij houden kantoor in het prachtige Haarlem en hebben heerlijke koffie.