Loading...

Wij ontwikkelen Mixed Reality app's voor de Microsoft HoloLens

Project HoloLens

Met de komst van Mixed Reality en de Microsoft HoloLens is er een compleet nieuw en uitdagend landschap ontstaan voor innovatieve organisaties. Wij helpen deze organisaties hun weg te vinden in dit Mixed Reality landschap. Van de eerste vragen en ideeën, tot het uiteindelijke product wat uw organisatie verder gaat brengen. Met een gezonde dosis maker mentaliteit staan we voor u klaar.

Wat is de Microsoft HoloLens?

De Microsoft HoloLens is een Mixed Reality headset waarmee je digitale content ervaart in de echte wereld. Je ziet door de HoloLens dus letterlijk 3D hologrammen op een bepaalde locatie in jouw omgeving gevisualiseerd worden.

De HoloLens voor uw organisatie

De HoloLens kan op allerlei plekken in uw organisatie waarde toevoegen. Onze expertise reikt van Sales en marketing ervaringen tot industriële trainings- en proces-toepassingen. Maar op welke manier gaat de HoloLens uw organisatie helpen? Met een incompany workshop of een HoloLens Design Sprint helpen we u graag verder!

Organisaties waar wij voor werken

HoloLens Design Sprint

De toepassingen in Mixed Reality zijn eindeloos en wij geloven dat deze techniek onze manier van werken, leren en ervaren compleet gaat transformeren. Ons team helpt uw organisatie graag met die transformatie, nog voordat u tegen onnodig hoge ontwikkelkosten aanloopt. In onze HoloLens Design Sprint gaan we van vraagstuk naar een prototype in 2 weken tijd.


HoloLens Workshop

Hoe ga je om met Virtual- Augmented- en Mixed Reality? Hoe zet je het in voor jouw bedrijf? Wij helpen je antwoord te krijgen op deze vragen in een inspirerende incompany workshop met de Microsoft HoloLens. Laat uw organisatie kennis maken met deze waanzinnige techniek en zet de eerste stappen in de wereld van AR!


Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je een hele andere vraag? Bel, chat, mail of kom langs! Wij houden kantoor in het prachtige Haarlem en hebben heerlijke koffie.