Loading...

Augmented Reality zonder app, gewoon via het wereld wijde web

De technologie Augmented Reality is alweer in tijdje onder ons. Zoals bij velen bekend kun je AR ervaren door middel van futuristische headsets (brillen) zoals de HoloLens en Magic Leap. Maar sinds de komst van Apple ARKit en Google ARCore zijn wij als full service AR agency ook in staat applicaties te ontwikkelen voor je smartphone! Zo hebben we de Domtoren van Utrecht weer tevoorschijn getoverd nu die een aantal jaren bedekt is voor renovatie.

Maar nu komt het; nieuwe technologie heeft ervoor gezorgd dat we ook zonder het downloaden van een app, jou doelgroep een AR ervaring kunnen bieden. Gewoon via je internet browser! Op deze manier kun je dus jouw product of dienst in de fysieke ruimte van de klant laten verschijnen. Of wat dacht je van een portal naar je toekomstige woning, voor projectontwikkelaars. Dit alles is nu mogelijk, zonder het downloaden van een app!

Meer informatie over hoe dit werkt en wat we voor je kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op via info@blufamsterdam.nl, of gebruik de chat.

Comments(1)

  • november 4, 2019, 6:24 pm  Beantwoorden

    I don’t unremarkably comment but I gotta state appreciate it for the post on this amazing one : D.

Leave a Comment