Loading...

Augmented Reality app ontwikkelen?

Wij ontwikkelen AR apps voor smartphones, tablets en HUD devices

De AR-applicaties die wij ontwikkeld hebben versnellen het werkproces, helpen bij het leren en trainen of toveren een lach op het gezicht van uw klant! Dat doen wij voor bedrijven zoals Tata Steel, KLM, de Sociale Verzekeringsbank, Olbico en vele anderen. Wil jij ook starten met Augmented Reality? Wij helpen je graag op weg.

Wat kan Augmented Reality voor u betekenen?

Augmented Reality ervaringen zijn zeer innemend. Dit kan uw bedrijf helpen bij sales & marketing vraagstukken, of wat dacht u van het verbeteren van uw trainingen en educatie materiaal. Ook binnen de industrie en corporate omgevingen heeft Augmented Reality bewezen een techniek te zijn waarmee processen versneld en beter gevisualiseerd kunnen worden.

Hoe kun je beginnen met Augmented Reality?

Hoe gaat Augmented Reality uw organisatie helpen? Welk idee voegt het meeste waarde toe? Vind antwoorden op deze vragen en laat jou en je team inspireren in onze incompany workshop. Neem via onderstaande button contact op voor meer informatie.

Een greep uit onze klanten

Vanuit Haarlem werken wij met een creatief en ambitieus team aan 3D mixed- en augmented reality ervaringen voor toonaangevende bedrijven zoals de KLM, Tata Steel, Sociale Verzekeringsbank en vele andere. Van innovatieve leeroplossingen tot marketing experiences, 3D content en augmented reality voegt op allerlei plekken in uw organisatie waarde toe.

Augmented Reality voor smartphones en tablets

Sinds de komst van augmented reality SDK’s voor Apple (ARKit) en Google (ARcore), is het mogelijk om AR-ervaringen te ontwikkelen voor iPhone, Android toestellen en tablets. Hiermee zijn in één klap miljoenen devices ‘AR ready’, en dus potentieel bereik voor de applicatie van uw organisatie. Heeft u een weergaloos idee voor een AR app? Ons team weet alles van de mogelijkheden binnen deze SDK’s en helpen graag bij het bepalen van de juiste koers en de ontwikkeling van uw applicatie.

Augmented Reality voor verschillende head up displays

Onze manier van leren, werken en ervaren wordt compleet getransformeerd door devices die speciaal gemaakt zijn voor AR. De Microsoft HoloLens is een voorbeeld van zo’n device. Met deze headsup display ervaar je hologrammen in de echte wereld en ben je compleet vrij om te bewegen en te interacteren. Het draadloze en simpele design van de HoloLens is zowel geschikt voor corporate als industriële omgevingen. Ons team heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van HoloLens applicaties voor bedrijven als de KLM en Sociale Verzekeringsbank.

Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je een hele andere vraag? Bel, chat, mail of kom langs! Wij houden kantoor in het prachtige Haarlem en hebben heerlijke koffie.