Loading...

Over ons

Ons verhaal

Met de komst van augmented reality is er een compleet nieuw en uitdagend landschap ontstaan voor innovatieve organisaties. Voor deze organisaties realiseren wij innovatieve en effectieve AR-toepassingen die impact hebben. Impact op uw klant, collega of complete organisatie. Dit doen wij met echte vakmensen. Professionals die zich helemaal gericht hebben op augmented reality en daar de beste in zijn. Als team begeleiden we uw organisatie persoonlijk, flexibel en energiek. Dat is onze belofte.

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij ons met een flinke dosis bevlogenheid en enthousiasme gespecialiseerd in augmented reality. Deze techniek was nieuw, gaaf en de ervaring was vooral zeer innemend. Nadat het stof was neergedaald, zagen we al snel de menselijke en zakelijke voordelen. De toepassingen zijn eindeloos. Wij geloven dat deze techniek onze manier van werken, leren en ervaren transformeert. En wij helpen uw organisatie graag met die transformatie.

Vanuit Haarlem werken wij met een creatief en ambitieus team aan mixed- en augmented reality ervaringen voor toonaangevende bedrijven zoals de KLM, Tata Steel, Sociale Verzekeringsbank en vele andere. Van innovatieve leeroplossingen tot marketing experiences, augmented reality voegt op allerlei plekken in uw organisatie waarde toe.

Onze mensen hebben verstand van ijzersterke concepten, 3D design, AR development en zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Samen begeleiden we uw organisatie in het ontwikkelen van AR-toepassingen en helpen we u in een wereld waarin 3D tot zijn recht komt. Vanaf de allereerste brainstorm tot het eindproduct.


Onze diensten

Concept design

Vanuit dat ene idee schetsen we het fundament voor een succesvol eindproduct.

UX / UI design

Een concrete doorvertaling van het concept in een user experience die iedereen wil gebruiken.

3D design

De schetsen in het concept komen tot leven, want in een 3D wereld hoort 3D content.

Development

Met Unity3D, ARKit en ARCore brengen we alles bij elkaar. Voor o.a. IOS, Android en de HoloLens.

Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je een hele andere vraag? Bel, chat, mail of kom langs! Wij houden kantoor in het prachtige Haarlem en hebben heerlijke koffie.